Select Page

MySottos

Centralized Client platform dat een all in one online space vormt voor klanten van Sotto’s. Gebruikers blijven via MySottos up-to-date omtrent het laatste nieuws/events en klanten kunnen tickets kopen en beheren.

Opdracht

Van Sotto’s kregen we de opdracht een user centralised platform te ontwikkelen die de Sotto’s Experience bij de klant brengt via deze webapp. Het platform moest naast het beschikbaar stellen van de event tickets die de klant kan aankopen en beheren ook de Sotto’s beleving na het event in stand houden door het delen van foto’s en aftermovies van voorgaande events. VIP’s moeten daarnaast ook VIP toebehoren kunnen reserveren via het platform. 

The Strategy

Onze strategie bestond eruit om het project te benaderen vanuit de positie van de Sotto’s klant. Via human centered design ontwikkelden we de functionaliteiten van het platform. Met volgende keywords als rode draad doorheen dit project. 

 

  • Centralisatie
  • Automated Email Marketing
  • User Experience
  • User Interface

%

E-Mail list Growth

MySotto's Users

%

Online Leads

Samenwerken?

De digitale wereld evoluerend razendsnel. En wij zorgen dat u samen met ons mee bent met de laatste online trends. Gaat u mee?